Skip to content

Adhesions

Et convidem a expressar aquí el teu comentari o el teu suport a la candidatura del Carles. Digues qui ets, a què et dediques i escriu.
Creus que serà un bon alcalde?

23 thoughts on “Adhesions”

 1. Mònica Monsó, gestiono operacions d'una enginyeria

  El Carles és honest, treballador incansable, generós, pacient, empàtic. Té una gran vocació de servei. És bona persona

 2. Albert Anta, enginyer de telecomunicacions

  En Carles serà un gran alcalde. Coneix Sant Cugat com poca gent, té una visió claríssima del què necessita, ha demostrat ser un líder i un gran gestor i, per sobre de tot, és una gran persona i un polític honrat.
  Amb la seva empenta i la seva vocació de consens, farà de Sant Cugat una ciutat millor.

 3. El Carles és l’alcalde que necessita Sant Cugat. Preparat, treballador, humil, intel·ligent i compromès. Està enamorat de la ciutat on va néixer i la coneix a la perfecció.
  Té una visió de Sant Cugat estructurada i molt clares les seves necessitats. Sap liderar, treballar en equip i per sobre de tot és honest, humà, honrat i bona persona, paraules que son imprescindibles a la política actual. Som-hi Carles! La ciutat i el país necessiten lideratges com el teu.

 4. Integritat, professionalitat, compromís, treball i, sobre tot, bona persona.
  En Carles té ja un bagatge molt notable en la gestió financera de l’ajuntament, on va fer una feina impecable de control de la despesa i generació de recursos que, malauradament, han estat dilapidats per l`erràtica gestió de l’actual coalició de govern.
  Es a més un bon orador, que diu les coses que cal i com cal, sense embuts. Té qualitats absolutament imprescindibles per poder liderar el nou projecte de ciutat i garantir-ne la seva sostenibilitat en aspectes claus com l’econòmic, empresarial, de qualitat de vida, serveis bàsics i medi ambient.
  Ja era hora que algú com ell es postulés per fer-nos la vida millor a tots els santcugatencs.

 5. Conec el Carles des de fa anys, en la vesant personal, on es veuen realment con són les persones i sense necessitat d’haver de mostrar bona cara. Sempre hem compartint molts bons moments i ha ajudat i aconseguit sempre a treure el millor de tots
  En el món de la política, em genera la confiança que transmet en les relacions personals. Implicat en millorar la situació de la societat, el seus plantejaments són en poder reconduir la situació actual de Sant Cugat, sobretot millorar la situació dels més necessitats.

 6. Per ser alcalde, ser bona persona és important, o tenir bons contactes, o fins i tot ser fotogènic a les xarxes.
  Però el més important, per ser alcalde de Sant Cugat, és tenir un projecte per a la ciutat i tenir la capacitat per dur-lo a terme. I en això, el Carles és, sens dubte, el millor.

 7. A Junts tenim la sort de comptar amb els principals exponents i millors talents de la ciutat. En Brugarolas és un clar exemple d’aquest talent i personalment crec que és qui millor pot representar a la ciutadania.

  Jo li faré confiança perquè sé que s’hi deixarà la pell i tornarem a estar orgullosos de la nostra ciutat.

 8. Salvador Masip, santcugatenc i ex regidor del nostre Ajuntament.
  Conec en Carles des de fa anys i he tingut ocasió de compartir molts moments i projectes amb ell. Li dono suport perquè, a part de ser una persona honesta i emprenedora, em genera la confiança de que serà un excel·lent alcalde per la nostra ciutat.

 9. Fa poc més d’un any que et conec, Carles, i sembla que sigui de tota la vida. Tens moltes qualitats per ser alcalde de Santi Cugat: generositat, capacitat de lideratge, honestedat, capacitat de treball, coneixement de l’Ajuntament i de la ciutat, empatia, … estimes Sant Cugat i tens el suport de moltes persones que estimem Sant Cugat. Segur que seràs un magnífic alcalde. Sumem i endavant!

 10. El Carles, a més de ser una persona honesta i treballadora, és qui ha de liderar el canvii que necessita Sant Cugat per tornar a ser notícia per aspectes positius i no negatius.

  Necessitem tornar a dir que estem orgullosos de ser de Sant Cugat i això passa per un projecte liderat pel Carles, gran coneixedor de la ciutat i de tots els agents que l’envolten.

  Endavant Carles!

 11. XAVIER PALET. Metge i empresari.

  Sant Cugat necessita un lideratge municipal fort, amb una visió clara de futur de la ciutat a mig i llarg termini, amb una perspectiva que superi ampliament el municipi i amb el convenciment de que la independència passa indefectiblement per la política municipal. Afortunadament aquesta persona la tenim a tocar, és sens cap mena de dubte en CARLES BRUGAROLAS.

 12. He treballat amb en Carles durant uns quants anys, ara estic jubilat però sóc especialista en finançament municipal. motiu pel qual tmbé he conegut altres regidors d’Hisenda en diferents poblacions. En Carles és de llarg la persona amb més coneixements , experiència i preparació dels que he conegut..
  Porta la ciutat al cap i en els seus excels. Coneix tant les necessitats de la població més desafavorida com les dels comerciants, empreses i dels que volen crear treball.
  És realista i creatiu a l’hora d’afrontar solucions quan els mitjans econòmics són inferiors a les necessitats.
  És molt treballador, educat, negociador, compromès amb el futur de la ciutat…
  Tot el que dic no és per amistat ni partidisme, sinó perquè el vaig veure gestionar la crisi de finançament municipal a partir de 2010, anys en que va treballar molt per estabilitzar les finances municipals i en aquells moments ho va aconseguir..
  És una persona que sap treballar en equip.
  Des d’aquí li desitjo molts encerts de futur. Estic segur que farà equip amb els altres candidats a les primàries de Junts de Sant Cugat.

 13. Conec al Carles de sempre per Sant Cugat i se que la seva valua va molt mes enlla que la politica. Abans que politic ha demostrat ser un profesional especialista en economia, emprenedoria, hisenda, ocupacio i comerc, sempre treballant en projectes de poble i pais. Per tant, si hi ha algu preparat per afrontar positivament aquests temps de crisis, tant economica, com social i de pais, es en Carles.
  Josep Prat, Professor Catedratic de la UPC

 14. Maria Glòria Diez

  Ànims Carles! Crec que tens capacitats per èsser un bon batlle. Sents una gran il·lusió per servir i millorar la teva ciutat, per ajudar els teus conciutadans, i especialment, els més necessitats. Tens un tarannà dialogant, ets empàtic, saps escoltar i deixes parlar, ets respectuós amb les altres ideologies, i sobretot, ets un gran demòcrata: treballes perquè els ciutadans participem i ens responsabilitzem en la política del poble. VOLS SUMAR. Sort!

 15. Juan José Vara Bengochea

  Juan José Vara Bengochea
  Mestre, Filòleg, Psicòleg, escriptor…

  Conec al Carles des de fa anys, des de que ell era estudiant i puc garantitzat que és un vertader líder i una persona implicada, treballadora, amb un tarannà empàtic; és un home molt preparat, humil, honest i molt preocupat pels seus conciutadans i sobretot per Catalunya. És l’alcalde que cal a Sant Cugat per a assegurar una evolució progressiva que tingui molt en compte l’entorn, a les persones que hi viuen i al progrés -urbà i no urbà- respectuós amb el mediambient. Gran coneixedor de Sant Cugat, com ciutat i dels voltants: -La Floresta, Les Planes, Valldoreix, Mira-Sol…, que freqüentment han estat els grans oblidats dels Ajuntaments de Sant Cugat fins avui dia-. En Carles té i transmet una visió de Sant Cugat molt equilibrada i té molt clares les necessitats de la gent i de cada part del territori. Bon líder i bon cap d’equips de treball. Crec que cal una persona així al capdavant del municipi.

 16. Per la seva llarga trajectòria política, per l’experiència que té com a Regidor d’Hisenda, per la seva vocació de servei a la ciutat i al país, per la capacitat que té d’arribar a consensos, pel seu esperit emprenedor i per la seva honestedat, estic convençut que el Carles serà un excel.lent alcalde de Sant Cugat. Molts ànims Carles!!

 17. Abigail Monells – Història de l’art, gestió cultural, investigació gastronòmica i comunicació.

  Soc d’esquerres. Crec que el Carles és el millor candidat a l’alcaldia per Junts perquè sap molt bé que el que passa al municipi depèn molt del que passa al país, i per això la independència de Catalunya és absolutament prioritària. Això no vol dir que la quotidianitat, quedi en un segon terme, al contrari. Vol dir que té més visió de conjunt a curt i llarg termini.
  La seva extensa experiència en els camps empresarial, associatiu i d’administració municipal sumada a la seva intel·ligència, capacitat d’anàlisi i empatia, el converteixen en un gran gestor, orientat cap a l’eficiència i la innovació.
  Creu en les sinergies entre els pols oposats, en la suma de visions molt diferents, en el diàleg i en la cerca de solucions noves.
  Més que un home de moltes paraules és un home de fets, que escolta i que busca consensos. Però, sobretot, té un projecte de futur.

 18. Sóc en Pere Vilarasau, enginyer tècnic informàtic i administrador de loteries.

  Conec en Carles des que no aixecàvem dos pams de terra. No us parlaré del seu vessant com a gestor, de sobres contrastat. Veieu-lo com el que és: una persona empàtica i pacient, fidel i honesta, reflexiva i resolutiva alhora. És un devot sense remei de Sant Cugat, de tots els Sant Cugats. Valora com pocs la virtut d’escoltar i de debatre; d’entendre abans de concloure. Generós en l’esforç, fa front als neguits del poble i del país des de la passió i el compromís… Us imagineu un alcalde així ?

 19. Dolors Vilanova professora i logopeda

  A en Carles el vull com a alcalde per la seva solvència i capacitat de treball, per la honradesa i transparència , per l’estimació a St Cugat – que compartim – des de sempre.
  La seva divisa “sumem” el defineix:
  Entre tots, fem una ciutat millor

 20. Manel Monteys Advocat

  En Carles Bruguerolas te la meva absoluta confiança. Només he conegut una persona que sàpiga tan bé la realitat ,les possibilitats futures de St Cugat i que vulgui i pugui portar-ho a terme, i es ell.
  El votaré com a alcalde.

 21. Conec en Carles desde fa mooooolts anys i la seva vocació per ajudar la gent, l´estima per Sant Cugat i la seva PROVADA CAPACITAT DE GESTIO, és el que necessitem!
  Definir, construir i mantenir ponts per que TOTS SUMEM i deixem una millor ciutat als nostres fills es un gran repte i visió al qual m´hi SUMO! No només el votaré sinó que estaré a la seva disposició.

 22. Tal com he comentat a la revista TOT St.Cugat, vull inssistir en la capacitat de gestió empresarial i econòmica del candidat Brugarolas, que pot encaixar perfectament amb la dels altres dos aspirants, cadascú en els àmbits i coneixements que per afinitats ideològiques han d’integrar un equip de treball en favor de tota la ciutadania de Sant Cugat; precisament en un moment històric que ja planteja, l’exauriment del sòl urbanitzable i que resta al terme municipal respectant com cal els aspectes climatològics, urbanístics, socials i històrics d’aquesta magnífica ciutat que tant ens estimem tota la ciutadania. Amb els millors desitjos d’exit electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.