Skip to content

Avala la candidatura del Carles!

  • by

A les primàries per escollir l’alcaldable de Junts per Sant Cugat tenim l’oportunitat d’exercir com a partit una de les nostres principals funcions socials: Escollir bé les persones que ens han de representar a les administracions i les institucions polítiques. Ens enorgullim de participar d’aquest procés.

Ara TU tens la REPONSABILITAT de contribuir a conformar aquesta opinió col·lectiva a través del teu vot. Et convidem a informar-te bé (per exemple, navegant per aquest web) i a seleccionar posant al capdavant el mateix que nosaltres: l’interès general.

Som un sol equip!

Tan sols estem dirimint democràtica i civilitzadament qui creiem que ha d’encapçalar la nostra proposta electoral per a Sant Cugat a les municipals de l’any que ve.

Per esdevenir formalment candidat a primàries cal superar un primer filtre. Cal que almenys el 20% de la militància avali cadascuna de les precandidatures,

Et demano que avalis la meva candidatura

Et demano la teva confiança perquè crec que clarament represento la millor opció per garantir unitat i enfortiment, la millor de les candidatures possibles per guanyar les eleccions i un gran govern per a Sant Cugat, que al capdavall és l’únic que compta!

Aquí t’expliquem com ho pots fer:

DATES: Entre el 8 de juny a les 00.00 i el 14 de juny del 2022 a les 16h.

COM: Només es pot fer per Internet.

  1. Trobaràs el botó per poder emetre el teu o els teus avals a l’espai decidim.junts.cat.
  2. Et demana DNI i correu electrònic.
  3. T’envien un correu que et dóna accés.
  4. Trobaràs les 3 precandidatures presentades i un botó per assenyar quina o quines vols avalar.

QUI: Poden avalar les precandidatures totes les persones afiliades a Junts per Catalunya del municipi de Sant Cugat del Vallès,

MOLTES GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.