Skip to content

Com guanyarem les eleccions municipals de 2023?

  • by

Objectiu general

L’objectiu general, el nostre propòsit, no és altre que el de propiciar les millors condicions de vida, materials i immaterials, per a tota la ciutadania santcugatenca.

Visió

Sant Cugat gaudirà, a diferència d’ara, d’un govern a l’alçada del que mereix, de les seves necessitats i de les seves potencialitats que només podem proporcionar la gent de Junts per Sant Cugat.

Un govern per tant que entén el potencial d’un municipi com el nostre, que va molt més enllà del de l’Ajuntament, per avançar en tots els seus grans reptes i explotar les oportunitats al servei del conjunt de la ciutadania, posant al capdavant el bé públic, l’interès general i la millora de les condicions de vida per a tothom.

Un govern, en conseqüència, que té molt clar el que representa la dependència de Catalunya a Espanya en termes d’afectació democràtica, social, econòmica i d’oportunitats, i que per tant no només no s’inhibeix sinó que empeny per accelerar la independència de Catalunya.

Missió

Guanyar les eleccions amb prou diferència com per assegurar un govern de Junts. Construir i fer arribar a tothom una proposta viable de ciutat capaç de guanyar amb majoria àmplia les eleccions de 2023.

Cal per tant que sigui un plantejament que nosaltres veiem com el millor disponible per a tota la ciutadania, considerada individualment i col·lectiva. Hem de ser la  millor proposta per a tots els barris, per a tots els sectors econòmics i socials, per a totes les ideologies, per a totes les persones de qualsevol origen i orientació.

Valors

  • Només ens mou l’interès general.
  • Defensem el Model Sant Cugat perquè és clarament el que proporciona millors condicions de vida, més justícia social i oportunitats per a tothom.
  • Som independentistes perquè defensem la democràcia i el bé comú, molt especialment per als més desafavorits.

DIAGNÒSTIC I ESTRATÈGIA ELECTORAL

Si estàs afiliat o afiliada i si accedeixes a garantir la confidencialitat del mateix ens pots demanar l’extens document que hem proposat a la comissió electoral que està pendent de ser impulsada per la coordinadora local de Junts per Sant Cugat.

El document aporta una base analítica per acordar l’estratègia que ha d’adoptar Junts per Sant Cugat per acomplir la seva missió de servei públic, per deixar d’actuar per inèrcia, intuïció i/o ocurrències, sigui qui sigui el cap de llista.

Continguts

BLOC 1

CONTEXT I OBJECTIU
CONTEXT SOCIOECONÒMIC I POLÍTIC
ANÀLISI ELECTORAL
Participació electoral santcugatenca en eleccions municipals i previsió per a 2023
Anàlisi dels adversaris
Situació de Junts per Sant Cugat
RESULTATS SI LES ELECCIONS FOSSIN DEMÀ

BLOC 2. ESTRATÈGIA

BLOC 3

PLA DE COMUNICACIÓ
PRESSUPOST I FINANÇAMENT
EXECUCIÓ, SEGUIMENT I CONTROL
CONCLUSIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.