Skip to content

Entrevista a TV Sant Cugat

  • by

Uns mesos abans del referèndum de l’U d’Octubre em van convidar a TVSC per entrevistar-me en la meva condició d’aleshores de portaveu de Demòcrates de Catalunya a Sant Cugat. Parlem amb na Laura Pou aleshores vigent sobre el pacte amb el PSC, la perspectiva respecte el moment que travessava el país i moltes altres coses que tenen el seu punt d’actualitat.

En aquell moment ja havia abandonat el meu paper executiu al govern municipal després de prop de 5 anys al capdavant de la tinença d’alcaldia d’economia, una etapa en què Sant Cugat va fer un pas endavant espectacular.

A petició de l’alcaldessa em vaig mantenir com a regidor sense cartera.

https://www.youtube.com/watch?v=_buvpLlX0KQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.