Skip to content

Primàries!

Ens agraden les urnes! Els partits polítics hem de millorar la selecció interna de persones per servir millor la societat.

A Junts ho estem fent!

T’imagines que si algun dia has de seleccionar algú per una alta responsabilitat a casa teva, al teu comerç, la teva empresa o on sigui, només disposessis d’una sola candidatura? Si és bona, perfecte! Però, i si no? Doncs això és el que ha vingut passant sempre a la política, i aquesta és una de les raons del seu mal funcionament com a proveïdora de quadres d’alt nivell per prendre decisions d’altíssima incidència en la vida de la gent.
Ara, si estàs afiliat o afiliada a Junts des de fa 6 mesos o més podràs votar en secret i amb total llibertat la persona que creus que ha d’encapçalar la proposta de Junts per Sant Cugat a les municipals de 2023. Tota una responsabilitat!

La selecció òptima de persones que han de desenvolupar rols importants a les administracions, i per tant a la societat, exigeix un nombre plural de candidatures seleccionades lliurement per quantes més persones millor. T’animem a participar.
Junts és de llarg la proposta electoral més potent a Sant Cugat. És l’única que pot postular nombroses i diverses precandidatures solvents a l’alcaldia. Afrontem per tant els propers processos interns d’eleccions primàries com una gran oportunitat per enriquir el fet de ser persona afiliada, però sobretot, per servir millor la societat, que és i ha de ser la nostra única motivació.