Skip to content

Qui Som

Això que llegeixes és una invitació a participar de l'autèntic sentit de la política que no és altre que el de canalitzar el propòsit que compartim de servir la societat

A la política és on es prenen les decisions i es seleccionem les persones que més impacten les nostres vides a través de les administracions. Per això, nombroses persones de perfils i orígens diversos, afiliades o properes a Junts, estem compartint una proposta d’impuls per a Junts per Sant Cugat i la societat en general. No som un corrent ni un sector, som gent que simplement compartim un neguit pel que està passant a Sant Cugat i al conjunt del país, gent que volem sumar i contribuir, perquè junts ho farem millor.

Tothom, en positiu, pot sumar: quants més siguem construint intel•ligència social i participant lliurement millor servirem la societat. Convidem quantes més persones lliures i compromeses millor a sumar i a afiliar-se a Junts per impulsar més i millors propostes, participar i millorar els resultats de la seva presa de decisions i dels seus processos de selecció de les persones que ens han de representar a les llistes electorals i les administracions.